Followers

Saturday, October 15, 2011

Selamat Pagi Semua!!!

Selamat pagi semua!!! semangat nampak... Alhamdulillah dah hampir 3 mggu slps operation dan recovery pun nmpknye smakin elok...cuma kaki kanan sedikit kebas...berjalan pun masih lagi gear satu..hehe.. MC pun tggl seminggu lagi...mtk2 selepas appoinment doctor next week aku boleh pergi bekerja seperti biasa... Bosan rasanya hanya melepak di rumah... tetapi jadual fisioterapy tetap berjalan spt biasa... Harini Mr Seben ajak breakfast di luar.. Opss skrg berada di umah ibubapaku di Melaka..so meriahlah sedikit sbb ada anak-anak sedara.. Rehatkan badan sambil merehatkan fikiran menghirup udara kampung yang segar di pagi hari...i really likeee.. tdelah dok di umahku...keluar2 je hirup gas eksos kereta yang lalu lalang...hehe mane leh compare kampung n bandar kann??... semalam pun jiran kmpg ni dan sedara mara ada datang melawat aku...aku ni tak boleh...cpt je nk terasa sedih...terasa kerdilnya diri ini seolah2 mtk diri ini dikasihani...tapi kutahu niat diorang baik..yelah sejak2 sakit ni emosi sedih terlebih2...Doa dan istighfar jelah jadi peneman jika hasutan syaitan muncul di fikiran...

2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam..

selamat pagi pada tuan blog..

piskemi said...

salam selamat pagi utk hari ini jugak :)..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...