Followers

Monday, September 26, 2011

I'm back!!!...sudah bersarang rupanya blogku ini...hampir 2 thn aku tglkan akhirnya kembali juga...hehe...abis langsir2(background) ilang ntah kemana...now i wanna be a serious blogger...ceewah...iyeke??..atau azam tgl angan2 shj...kemana aku slma 2 thn ini??...aku sudah pun berpindah kembali ke KL..menjawat kembali jawatan yang mengerikan membuatkan aku kesuntukan masa utk memblog...tp hampir 2 mggu ini aku ketandusan dan kesepian di balik dinding-dinding wad hospital ni...yep... akhirnya blog ini terdetik juga di hati untuk aku menjengahnya..InsyaAllah esok aku akan menjalani pembedahan tulang belakang slip disc...'ape kebendanya tu???' haha...ekau google la sendiri jang..jika umur panjang aku akan smbg kembali memblog and kalo tak...Inna lillah Wainnalillah hir ra jiun...bukan berpikiran negatif tetapi mengingati mati itu menjadikan kita lebih dekat kepada Pencipta...InsyaAllah mohon doa kepada sesiapa yang sudi membaca blog ini agar pembedahan berjalan lancar dan aku kembali sehat spt biasa yek...;) Mungkin slps ini blog ini tidak akan seperti dahulu...lebih terjaga dan isinya juga bkn setakat masakan...wait n see...

4 comments:

Sekamar Rindu said...

ilitselamat kembali..

i folo..

piskemi said...

tq..i follow u too..;)

| SUE | said...

jangan tinggalkan lagi...nanti luper password

piskemi said...

thanks cik sue...mmg hmapir lupe pun..seb baek..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...